© 2018, PixoGroup

ONZE DIENSTEN EN REFERENTIES

Met inmiddels bijna 10 jaar ervaring is PixoGroup uw vertrouwde partner op het gebied van marketing, communicatie en reclame. Middels een goede inventarisatie gaan we op zoek naar de perfecte strategie waarmee we niet alleen uw huidige doelgroep aanspreken, maar ook potentiële klanten die nog kennis moeten maken met uw product of dienst. Maak kennis met een werkwijze waarin we samen met u ook uw plaatje compleet gaan maken!

01.

Inventariseren

In een kort gesprek gaan we op zoek naar uw missie en visie. We bepalen uw doelgroep en stellen gerichte vragen over uw onderneming en USP's.

02.

Strategie & Concept

Op basis van onze kennismaking zetten we een strategie uit waarin we vastleggen waarom, hoe en wat we gaan communiceren.

03.

Realiseren

Samen werken we nu aan de realisatie van uw marketingstrategie. Hierbij krijgt u een persoonlijk aanspreekpunt wat natuurlijk wel zo makkelijk is.

04.

Optimaliseren

Middels diverse tools analyseren wij het succes van een strategie. Hiermee kunnen wij uw marketing uiteindelijk dus nog meer optimaliseren.

Services

PLAATJE COMPLEET

Laten we snel kennis maken om ook uw plaatje compleet te maken. Nog niet overtuigd? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

WAAROM PIXOGROUP

Wij vinden het belangrijk om niet alleen uw website, huisstijl of social media uit handen te nemen. PixoGroup is het full-service bureau wat als het ware fungeert als een marketingafdeling op afstand. Waar anderen vaak ophouden gaat PixoGroup verder.

KOSTENPLAATJE

Marketing en communicatie hoeft niet duur te zijn. Daarnaast zien wij dat marketingbudget vaak niet goed gespendeerd wordt omdat kennis en middelen ontbreken bij ondernemers of werknemers. Een juiste toepassing van marketing is niet alleen rendabel voor merk en bekendheid, maar ook voor omzet en groei.

HOE ONTZORGEN JULLIE MIJ?

Wij zijn uw marketingafdeling op afstand. Ideaal voor een bedrijf dat zelf geen marketingafdeling heeft, of ZZP’ers die vaak helemaal geen tijd hebben om marketing te bedrijven en het belang ervan niet inzien. Wij ontnemen u deze zorgen en maken uw plaatje compleet, zowel online als offline!

Samen!

Laten we kennismaken

SAMEN OP WEG NAAR SUCCES!

Een goede samenwerking is al de helft van het succes, vooral bij het vak waarin emotie, persoonlijke benadering en eigen ingevingen van belang zijn! Dit in combinatie met onze kennis zou de perfecte mix moeten zijn om samen tot een mooi resultaat te komen!

MOGEN WE OOK UW PLAATJE COMPLEET MAKEN?

Laten we meteen actie ondernemen!